Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2011 | FEEDBACK POST | Uitgave 5/2011

Tandartspraktijk 5/2011

IGZ-CONTROLES OP HEPATITIS B

VEEL VRAGEN OVER VACCINATIEPROTOCOL

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2011
Auteur:
Prof.dr. L. Abraham-Inpijn
Belangrijke opmerkingen
emeritus hoogleraar Inwendige geneeskunde en Algemene Pathologie
De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft controles in tandartspraktijken aangekondigd op het gebied van de hygiëne, naleving van protocollen enmet name controle van de vaccinatiestatus vanmedewerkers voor hepatitis B. Naar aanleiding van deze ‘dreiging’ wordenme vooral vragen gesteld over het vaccinatieprotocol. Andere vragen betreffen het ‘non-responderschap’ en de verantwoordelijkheid voor de vaccinatiestatus van hulpkrachten. Tijd voor een update. door prof.dr. Luzi Abraham-Inpijn

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2011

Tandartspraktijk 5/2011 Naar de uitgave

OriginalPaper

Composietfacings