Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2011 | Uitgave 5/2011

Tandartspraktijk 5/2011

Schisis

DE ONTWIKKELINGEN IN DEMOND TOT AAN DE VOLWASSENHEID

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2011
Auteur:
Dr. Richmond A.Th. Gortzak
Belangrijke opmerkingen
2. Verdere behandeling en de rol van de algemeen practicus
arts, kaakchirurg, chef de clinique en plaatsvervangend hoofd en opleider kaakchirurgie
Hetmerendeel van de tandartsen heeft wel een patiëntmet een vormvan schisis in de praktijk. Gemiddeld zijn er in Nederland 1 à 2 schisispatiënten per tandartspraktijk. Alhoewel er in de opleiding tot tandarts uitgebreid aandacht aan wordt besteed, is het goed aan demedische en tandheelkundige correcties nog eens aandacht te besteden. In hetmaartnummer van TP werd het ontstaan beschreven en de behandelingen in de eerste vier levensjaren: van lip- tot gehemeltesluitingen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2011

Tandartspraktijk 5/2011 Naar de uitgave

MOND- EN KAAKZIEKTEN

LEUKOPLAKIE

PRODUCT NIEUWS

PRODUCT NIEUWS