Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2011 | Uitgave 5/2011

Tandartspraktijk 5/2011

Weinig geleerd van gebrekkige zorg

CARIËSBEHANDELING: HOE LANG NOG AD-HOC-AANPAK?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2011
Auteur:
Dr. R.J.M. Gruythuysen
Belangrijke opmerkingen
onderzoeker en PAOT-docent kindertandheelkunde/cariologie
Vrolijke Alia is bijna 4 jaar als ze eind 1997 wordt aangemeld voor het studentenonderwijs. Reden: caviteiten. Zij heeft twee oudere broers. Er zijn verder weinig bijzonderheden temelden. De behandelingen starten in februari 1998. Er vinden zes zittingen plaats. Eenmaal komt Alia niet opdagen. De behandelingen: 65 occlusaal en 85mo compomeer, 84 partiële pulpotomie en in de 55 een sealant. Een keer wordtmelding gemaakt van voorlichting en poetsinstructie.We volgen de behandelingen gedurende acht jaar en zoeken daarin een lijn. door René Gruythuysen

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2011

Tandartspraktijk 5/2011 Naar de uitgave

OriginalPaper

Schisis

PRODUCT NIEUWS

PRODUCT NIEUWS