Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Artikel | Uitgave 5/2013

Psychopraktijk 5/2013

Verminderd inzicht bij schizofrenie en andere psychotische stoornissen

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2013
Auteur:
Dr. Marieke Pijnenborg
Belangrijke opmerkingen
Dr. M. Pijnenborg is GZ-psycholoog/cognitief gedragstherapeut VGCT bij het Psychosecircuit GGZ Drenthe en universitair hoofddocent Klinische Psychologie aan de Rijks Universiteit Groningen (mariekepijnenborg@hotmail.com).
Verminderd ziekte-inzicht komt veel voor bij psychotische stoornissen. In dit artikel wordt ingegaan op wat precies wordt verstaan onder verminderd ziekte-inzicht en welke behandelopties er zijn bij deze stoornissen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Psychopraktijk 5/2013 Naar de uitgave

EditorialNotes

Redactioneel

Gesignaleerd

Pijn op de borst