Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Forum | Uitgave 5/2013

Psychopraktijk 5/2013

Psychiaters in opleiding overschatten hun competenties

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2013
Auteur:
Prof. dr. Sako Visser
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u een discussie over een actuele of heikele kwestie. Prof. dr. S. Visser is hoogleraar gezondheidszorgpsychologie aan de Universiteit Amsterdam en hoofd somatoforme stoornissen bij Pro Persona GGZ (S.Visser@uva.nl).
Er is nog volop discussie over de vraag welke beroepsgroepen in aanmerking komen voor het hoofdbehandelaarschap. In de gespecialiseerde GGZ zou de psychiater de enige hoofdbehandelaar moeten zijn, zo betogen vier arts-juristen. In deze bijdrage zal ik duidelijk maken dat zij hun competenties ernstig overschatten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Psychopraktijk 5/2013 Naar de uitgave

Gesignaleerd

Pijn op de borst