Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Cliëntenvoorlichting | Uitgave 5/2013

Psychopraktijk 5/2013

Hoe vind je een goede therapeut?

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2013
Auteurs:
Drs. Dewi Bruins, Drs. Ron van Deth
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u bijdragen over een probleem, stoornis of behandeling bedoeld voor cliënten en direct betrokkenen. Drs. D. Bruins is GZ-psycholoog en mede-eigenaar van Psychologenpraktijk De Brede Aa te Zundert (dewi.b@lycos.com); Drs. R. van Deth is psycholoog en publicist en werkzaam bij het Europees Instituut/De Baak in Driebergen.
Deze bijdrage is gedeeltelijk ontleend aan hoofdstuk 11 uit: Deth R van & Vandereycken W (2005) In therapie of niet? Een praktische gids over psychotherapie. Houten: Bohn Stafleu van Loghum.
Schemageoriënteerde psychotherapie, EMDR, Gestalttherapie, Goodfield therapy of mindfulness? Met een verwijsbrief voor een psychotherapeut in de ene hand, moet je je met de andere haast een weg banen door een onoverzichtelijk aanbod van deze therapeuten. De centrale vraag voor veel mensen blijft: hoe vind je een goede therapeut?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Psychopraktijk 5/2013 Naar de uitgave