Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Casus verknipte wondzorg | Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017

Verknipte wondzorg

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2017
Auteur:
Patricia Broos
Belangrijke opmerkingen
Deze casus is geschreven om van te leren en niet om met een beschuldigende vinger te wijzen naar personen of instellingen. Alle namen zijn fictief, maar de casus is gebaseerd op een ware gebeurtenis.

Samenvatting

Wondzorg is meer dan het verband op een wond. De organisatie van de wondzorg is de belangrijkste succesfactor van goede zorg. Daarbij is afstemming tussen de zorgpartners cruciaal, zoals duidelijk blijkt uit deze complexe casus.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017 Naar de uitgave

Educatie auscultatie van de longen

Auscultatie van de longen

Uit de praktijk jaarverslag

Een jaarverslag heb je daar wat aan?

Kennisquiz

Weet je dit?

Praktijkondersteuners en thuisarts educatie

Praktijkondersteuners en Thuisarts