Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Redactioneel | Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017

De veelzijdigheid van onze functie

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2017
Auteur:
Gerda Keizer

Samenvatting

In drukke periodes slaap ik soms slechter. De nachten duren dan lang en er gaat van alles door mijn hoofd. Overdag ben ik wat minder fit, maar ik weet dat het tijdelijk is en dat ik er zelf wat aan kan doen. Er zijn echter genoeg mensen die slecht slapen en zelf geen invloed hebben op de omgevingsfactoren die gezond slaapgedrag ondersteunen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017 Naar de uitgave

Casus verknipte wondzorg

Verknipte wondzorg

Praktijkondersteuners en thuisarts educatie

Praktijkondersteuners en Thuisarts

Floris column

Gekozen einde