Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Praktijkondersteuners en thuisarts educatie | Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017

Praktijkondersteuners en Thuisarts

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2017
Auteur:
Sietsche van Gunst

Samenvatting

De publiekswebsite Thuisarts.nl bestaat vanaf maart 2012 en is een initiatief van het NHG. Iedereen met een vraag over gezondheid en ziekte vindt op deze website betrouwbare informatie. De website is oorspronkelijk ontworpen om de huisarts te ondersteunen in zijn voorlichtende taak, maar tegenwoordig wordt de website ook op andere manieren ingezet. In dit artikel geef ik daarvoor enkele tips.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017 Naar de uitgave

Kennisquiz

Weet je dit?

Floris column

Gekozen einde