Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Interview Inge Piels | Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017

Maatwerk in de zorg voor verstandelijk beperkten

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2017
Auteur:
Sietsche van Gunst
Belangrijke opmerkingen
Zie voor slaapproblemen bij verstandelijk beperkten ook het artikel van Tejo Hylkema en Sylvia Loos op pagina 8.

Samenvatting

Praktijkverpleegkundigen werken in diverse settings, zoals in de huisartsenzorg, verpleeghuizen of instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor dit bij interview ging ik op bezoek bij Inge Piels, werkzaam bij Cordaan, een grote zorginstelling die diverse begeleidingsvormen biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Inge werkt op De Werf, een kleine woonwijk in Amsterdam-Noord.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017 Naar de uitgave

Floris column

Gekozen einde

Kennisquiz

Weet je dit?

Educatie auscultatie van de longen

Auscultatie van de longen