Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Beschouwing | Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017

Praktijkondersteuners in beeld

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2017
Auteur:
Martien Vrolijk

Samenvatting

Op verzoek van het Capaciteitsorgaan heeft het NIVEL onderzoek gedaan naar de arbeidsmarkt van praktijkondersteuners in de huisartsenpraktijk (POH’s). Dat leverde inzicht op in aantallen, kenmerken en geografische spreiding. Het NIVEL maakte ook een schatting van de taken die zijn verschoven van huisarts naar POH.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2017

TPO - De Praktijk 1/2017 Naar de uitgave

Floris column

Gekozen einde

Praktijkondersteuners en thuisarts educatie

Praktijkondersteuners en Thuisarts

Kennisquiz

Weet je dit?