Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Speuren naar maatwerk | Uitgave 8/2015

Tandartspraktijk 8/2015

Vast. En toch uitneembaar.

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2015
Auteur:
Henk Alting
Belangrijke opmerkingen
Henk Alting, (RUG, 1984) heeft, naast een algemene praktijk, als restauratief tandarts (NVVRT- en sinds september 2015 ook EPA-erkend specialist) een verwijspraktijk in de stad Groningen. Daarnaast is hij als tandarts/docent al meer dan 25 jaar (part time) werkzaam aan het UMCG o.m. bij de opleiding van master-studenten voor uitgebreide restauratieve oplossingen.

Samenvatting

De Rolling Stones zongen het al vol overtuiging: ‘You can’t always get what you want’ en dat geldt zeker in de tandheelkunde! Zowel voor de wensen van de behandelaar als die van de patiënt. In zijn communicatie dient de behandelaar dan ook erg op zijn hoede te zijn de wensen van de patiënt niet te verwarren met die van zichzelf. Esthetiek kan een gemene valkuil zijn. ‘Mooi’ is daarbij een uiterst subjectief begrip, want over smaak valt immers niet te twisten!

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2015

Tandartspraktijk 8/2015 Naar de uitgave

Redactioneel

Out of the Box

Gewone en ongewone patiënten

Gingivitisachtige aandoeningen

Vooruitgang of bedreiging?

Technologie en tandheelkunde

Tandheelkundige klachten bij duiken en vliegen

Barodontalgie: fabel of realiteit?