Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Een vriend voor de rokende (paro)patiënt? | Uitgave 8/2015

Tandartspraktijk 8/2015

De e-sigaret

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2015
Auteur:
Julie Graswinckel
Belangrijke opmerkingen
Julie Graswinckel (ACTA 1995) is als tandarts-parodontoloogimplantoloog werkzaam in Rotterdam. Hiernaast is zij secretaris van NVOS en lid van de PR en mediacommissie van de NVvP.

Samenvatting

De e-sigaret is aan een opmars begonnen. Het wordt aangeprezen als een gezonder alternatief voor de conventionele sigaret. Maar of dit ook daadwerkelijk zo is en wat nu eigenlijk de verschillen tussen de elektronische sigaret en de gewone sigaret zijn is niet iedereen duidelijk. Welke boodschap kunnen wij aan onze patiënten geven als zij hierover vragen stellen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2015

Tandartspraktijk 8/2015 Naar de uitgave