Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2015 | Product informatie* | Uitgave 1/2015

Tandartspraktijk 1/2015

Variolink Esthetic

Nieuw bevestigingscomposiet van Ivoclar Vivadent

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2015
Auteur:
dr. Stephanie Huth
Belangrijke opmerkingen
(Met dank aan dr. Stephanie Huth, tandarts, Schaan, Liechtenstein)
* De rubriek Productinformatie bevat informatie afkomstig van industrieën en dienstverleners op tandheelkundig gebied. De informatie heeft betrekking op nieuwe ontwikkelingen en innovaties die voor de tandheelkunde interessant kunnen zijn. De inhoud van deze informatie valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van TandartsPraktijk en wordt verzorgd door de uitgever.
Contactpersoon voor deze rubriek is Frank Tromp, via het mail-adres <f.tromp@bsl.nl>. Productinformatie (800 woorden, voorzien van enkele afbeeldingen), kan worden verzonden naar dit mailadres.
De uitgever behoudt zich het recht voor inzendingen te bewerken, in te korten of te weigeren.

Samenvatting

Variolink Esthetic is een licht- en duaaluithardend bevestigingscomposiet. Dankzij het flexibele, goed opgezette concept van ‘effect-kleurtinten’ van dit materiaal kunnen tandheelkundige professionals zeer esthetisch keramische restauraties en composietrestauraties adhesief bevestigen. Voorgepolymeriseerd overtollig materiaal kan eenvoudig en efficiënt worden verwijderd.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

Tandartspraktijk 1/2015 Naar de uitgave

Redactioneel

Rust roest

Falende vijlen

Mislukking