Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2015 | Gewone en ongewone patiënten | Uitgave 1/2015

Tandartspraktijk 1/2015

Witte veranderingen van de gingiva

Wat te doen?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2015
Auteur:
prof. dr. Isaäc van der Waal
Belangrijke opmerkingen
Prof. dr. I. van der Waal is als hoogleraar Orale Pathologie verbonden aan VUmc en ACTA. Hij heeft speciale expertise op het gebied van mond- en kaakziekten, zowel klinisch als histopathologisch.

Samenvatting

Een 60-jarige man wordt door zijn nieuwe tandarts verwezen in verband met witte veranderingen van de gingiva op meerdere plaatsten in de mond. De patiënt heeft er geen last van en weet ook niet hoe lang deze veranderingen al aanwezig zijn. Zijn vorige tandarts, die recent met de praktijk is gestopt, heeft er nooit iets over gezegd. Patiënt heeft in het verleden wel gerookt, maar is daar al vele jaren geleden mee gestopt. Voor het overige is hij gezond en gebruikt hij geen medicijnen. Wat te doen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2015

Tandartspraktijk 1/2015 Naar de uitgave

Product nieuws

Product nieuws