Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

13-11-2020 | Implementatie

U-prevent: gepersonaliseerde cardiovasculaire preventie

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap
Auteurs:
Jannick Dorresteijn, Frank Visseren
Belangrijke opmerkingen
Dorresteijn JAN, Visseren FLJ. U-Prevent: gepersonaliseerde cardiovasculaire preventie. Huisarts Wet 2020;63:DOI:10.1007/s12445-020-0934-9.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.
Dit is een bijdrage in de rubriek Best practice die een platform biedt voor innovatieve ontwikkelingen in de huisartsenpraktijk.

Samenvatting

U-Prevent is een applicatie die de arts in gesprek met de patiënt ondersteunt bij het schatten van het cardiovasculaire risico van de patiënt. De applicatie maakt ook zichtbaar welke manieren er zijn om het risico te verlagen, en hoe groot het verwachte effect van deze interventies zijn. Zo werken artsen en patiënten samen aan preventie van hart- en vaatziekten. U-Prevent is gericht op gebruik door diverse zorgverleners, niet alleen de cardioloog of internist.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel