Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

13-11-2020 | Implementatie

De digitale HAP

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap
Auteurs:
Peter Andriessen, Leonie Bijland, Dianne Jaspers
Belangrijke opmerkingen
Andriessen P, Bijland L, Jaspers D. De digitale HAP. Huisarts Wet 2020;63(12):79. DOI:10.1007/s12445-020-0927-8.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.
Dit is een bijdrage in de rubriek Best practice die een platform biedt voor innovatieve ontwikkelingen in de huisartsenpraktijk.

Samenvatting

Op 9 maart opende HAP Eemland de eerste digitale huisartsenpost van Nederland. De coronacrisis zette vaart achter de lancering van www.​spreekuur.​nl. Een jaar eerder startte de HAP al met het testen van digitale consulten en het valideren van triagevragen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel