Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

13-11-2020

Thuis bloeddruk meten

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap
Auteur:
Frank den Heijer
Belangrijke opmerkingen
Den Heijer F. Thuismeten bloeddruk. Huisarts Wet 2020;63:DOI:10.1007/s12445-020-0935-8.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.
Dit is een bijdrage in de rubriek Best practice die een platform biedt voor innovatieve ontwikkelingen in de huisartsenpraktijk.

Samenvatting

De patiënt meet thuis met een eigen automatische meter zijn bloeddruk, logt in op het patiëntenportaal Engage van VitalHealth Software en geeft de waardes door. Engage is gekoppeld aan het keteninformatiesysteem (KIS) en de waardes komen automatisch in ons HIS (Medicom) terecht. Binnen een dag krijgt de patiënt terugkoppeling van de CVRM-assistente of POH.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel