Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2015 | Uitgave 6/2015

JGZ Tijdschrift voor jeugdgezondheidszorg 6/2015

SuNa: Suïcide(poging)Nazorg

Tijdschrift:
JGZ Tijdschrift voor jeugdgezondheidszorg > Uitgave 6/2015
Auteur:
M. Ferber

Samenvatting

Jongeren die een poging tot zelfdoding hebben ondernomen en/of zich ernstig hebben beschadigd, blijken zich in de praktijk moeilijk te laten benaderen en begeleiden. Schaamte en schande spelen daarbij een grote rol. Suïcide(poging)Nazorg (SuNa) is in 2005 opgezet en heeft een werkwijze ontwikkeld die begeleiding op maat biedt en een vangnet is voor deze kwetsbare groep jongeren. In de periode 2012 tot 2014 zijn 487 nieuwe jongeren bij SuNa aangemeld en door de SuNa-casemanagers begeleid.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

Jeugdgezondheidszorg

Dit is een vakblad voor wie werkzaam is in de jeugdgezondheidszorg of in zijn of haar praktijk veel met kinderen te maken heeft. Elke twee maanden verschijnt het blad met twintig pagina's op magazineformaat, waarin telkens vijf à zes onderwerpen in afgeronde vorm worden behandeld en ook veel informatie (actualiteiten, boekbesprekingen en nieuws over cursussen en adressen) in kort bestek wordt gegeven.

BSL Academy hbo-V Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2015

JGZ Tijdschrift voor jeugdgezondheidszorg 6/2015 Naar de uitgave