Skip to main content
Top
Gepubliceerd in:

01-02-2019 | Kleinbeeld

Samen koken met Groen & Grijs

Auteur: Bohn Stafleu van Loghum

Gepubliceerd in: DementieVisie | Uitgave 1/2019

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Goede voeding en regelmatig eten zijn erg belangrijk voor mensen met dementie maar helaas niet vanzelfsprekend. De bereiding van de maaltijd, de houdbaarheid van ingrediënten… het zijn zaken die thuiswonende mensen met dementie voor problemen kunnen plaatsen.
Metagegevens
Titel
Samen koken met Groen & Grijs
Auteur
Bohn Stafleu van Loghum
Publicatiedatum
01-02-2019
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
DementieVisie / Uitgave 1/2019
Print ISSN: 2950-2713
Elektronisch ISSN: 2950-2721
DOI
https://doi.org/10.1007/s12428-019-0004-x

Andere artikelen Uitgave 1/2019

Denkbeeld 1/2019 Naar de uitgave

OriginalPaper

De echte Anna

Redactioneel

Kunst en dementie