Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Kleinbeeld | Uitgave 1/2019

Denkbeeld 1/2019

Samen koken met Groen & Grijs

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Samenstelling: Sacha Buddingh’. Met medewerking van Peter Bakens, Lies Orthmann en Frans Hoogeveen. Heeft u een interessant nieuwtje voor deze rubriek: M.Strauss@bsl.nl.

Samenvatting

Goede voeding en regelmatig eten zijn erg belangrijk voor mensen met dementie maar helaas niet vanzelfsprekend. De bereiding van de maaltijd, de houdbaarheid van ingrediënten… het zijn zaken die thuiswonende mensen met dementie voor problemen kunnen plaatsen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

Denkbeeld 1/2019 Naar de uitgave

OriginalPaper

De echte Anna