Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | nieuws | Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010

Roze-wasesthetiek

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2010
Auteur:
   

Samenvatting

Bij het passen in was van een prothese wordt vooral aan de vorm en kleur van de kunstelementen aandacht besteed in de vooronderstelling dat de kleur van de was niet hetzelfde zal zijn als die van de kunsthars. Omdat de esthetiek van de kunsthars ook van belang is voor de esthetiek van een prothese, zou het goed zijn om ook die kleur bij het passen te kunnen controleren. Dat kan nu met behulp van de nieuwe Aesthetic Denture Wax en de Aesthetic Color Wax-Set van Candulor.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010 Naar de uitgave

agenda

Agenda

heynicks hoek

Steen, brons, ijzer