Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | nieuws | Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010

Snelle pijnverlichting

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2010
Auteur:
   

Samenvatting

Veel mensen hebben last van gevoelige tanden, maar weten niet wat ze ertegen kunnen doen. Sommigen proberen de pijnprikkels te negeren, anderen trachten ze juist te voorkomen. Maar daarvoor moeten zij wel bepaald voedsel, zoals ijs en koude dranken, laten staan. Dankzij de nieuwste tandpasta van Sensodyne kunnen gevoelige tanden en ijsjes voortaan goed samengaan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010 Naar de uitgave

agenda

Agenda

productinformatie

Desinfectie door licht