Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2010 | nieuws | Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010

Zirkoonoxide kleuren: nieuwe shadeguide

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2010
Auteur:
   

Samenvatting

Zoals bij alle keramische restauraties is ook bij zirkoonoxide de kleur een cruciale factor. Vandaar dat Oratio bv met trots laat weten de eerste dentale onderneming te zijn die zir-koonoxidestructuren levert in 16 HiFi Vitapan Classical dentinekleuren. Omdat hierbij gebruik gemaakt wordt van speciaal ingekleurde zirkoonoxidenanopoeders, is de kleur homogeen en wordt de langetermijnsterkte niet nadelig beïnvloed. Vanwege deze kwaliteiten is aan de cad/cam-restauraties van Oratio als eerste het CE-predicaat verleend.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2010

Tandartspraktijk 8/2010 Naar de uitgave

esthetische tandheelkunde

Verfraaiend alternatief

heynicks hoek

Steen, brons, ijzer