Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 2/2009

01-02-2009 | Spectrum

Rookverbod in de horeca

Auteurs: Harry Verkleij, Hans van Oers

Gepubliceerd in: TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen | Uitgave 2/2009

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Het rookverbod in de Horeca dat per 1 juli vorig jaar in ons land is ingevoerd heeft, nadat de eerste effecten positief waren en veel horeca-ondernemingen het verbod opvolgden (onder andere veel restauranthouders zijn positief), vervolgens tot aanzienlijke weerstand geleid en wordt mogelijk met minder succes opgevolgd dan in andere landen. Hoe komt dat? Is die weerstand terecht? Wat zijn oplossingsrichtingen?
Literatuur
1.
go back to reference Ministerie van Financiën, Ministerie van VWS. Gezond gedrag bevorderd. Eindrapportage van de werkgroep IBO preventie. Interdepartementaal beleidsonderzoek, 2006-2007, nr.1. Den Haag: Ministerie van Financiën, Ministerie van VWS, 2007. Ministerie van Financiën, Ministerie van VWS. Gezond gedrag bevorderd. Eindrapportage van de werkgroep IBO preventie. Interdepartementaal beleidsonderzoek, 2006-2007, nr.1. Den Haag: Ministerie van Financiën, Ministerie van VWS, 2007.
Metagegevens
Titel
Rookverbod in de horeca
Auteurs
Harry Verkleij
Hans van Oers
Publicatiedatum
01-02-2009
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen / Uitgave 2/2009
Print ISSN: 1388-7491
Elektronisch ISSN: 1876-8776
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03082168

Andere artikelen Uitgave 2/2009

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 2/2009 Naar de uitgave

Wetenschappelijke artikelen

De Rookvrije School