Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Implementatie gestructureerde nazorg bij CVA | Uitgave 6/2017

TPO - De Praktijk 6/2017

Gestructureerde nazorg bij CVA

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 6/2017
Auteurs:
Marion Bonné-Cremers, Roger Nieling, Luc Gidding

Samenvatting

Behandeling van CVA is een belangrijk onderdeel van het CVRM-preventieprogramma van de huisarts, maar nazorg in de chronische fase ontbreekt vaak of is slecht georganiseerd. Patiënten hebben na ontslag uit het ziekenhuis of na revalidatie echter veel behoefte aan goede nazorg. Daarom besloten zorgverleners uit de eerste en tweede lijn in de Limburgse regio Westelijke Mijnstreek die nazorg gezamenlijk te organiseren: Project CVA zorg Dichterbij.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

TPO - De Praktijk 6/2017 Naar de uitgave

Kennis nieuwe richtlijn infectiepreventie

Nieuwe Richtlijn Infectiepreventie

Interview julia huisman

Pionieren als POH-Jeugd

Onderzoek weekdoos verbetert therapietrouw bij ouderen

Weekdoos verbetert therapietrouw bij ouderen

Educatie emotie-eten de baas

Emotie-eten de baas

Casus hypoglykemie en insuline

Hypoglykemie en insuline buiten kantooruren