Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Aan het woord | Uitgave 4/2014

Psychopraktijk 4/2014

Peter Rober: ‘Psychotherapie is voor mij allereerst er zijn voor de cliënt’

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Gerard van der Veer
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vertelt iemand uit de GGZ of de academische wereld over zijn of haar ervaringen. G. van der Veer is publicist (g.veer@telfort.nl).

Samenvatting

Peter Rober ontvangt me in zijn huis in Leuven. Rober is een gerespecteerd gezinstherapeut in Vlaanderen. Op mijn vraag vooraf na te denken over onderwerpen waarover hij het graag wil hebben, heeft hij zijn antwoord gereed: de steeds verder ingeperkte ruimte voor de praktijk in de klinische psychologie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit online abonnement heeft u toegang tot meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken, 19 tijdschriften (o.a. GZ-psychologie en Kind & Adolescent Praktijk) en diverse e-learnings (van COMET tot schematherapie). Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Psychopraktijk 4/2014 Naar de uitgave