Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Online | Uitgave 4/2014

Psychopraktijk 4/2014

Extra ondersteuning via het web

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Myrthe Klinkhamer
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u bijdragen over hulpverlening en ondersteuning daarvan via de computer. M. Klinkhamer is werkzaam bij Stichting mirro (myrthe.klinkhamer@mirro.nl).

Abstract

Soms lukt het mensen net even niet meer om met de lastige dingen van het leven om te gaan, om wat voor reden dan ook. Veel mensen vinden het fijn om dan zo snel mogelijk de touwtjes zelf weer in handen te krijgen. Internet biedt steeds meer mogelijkheden om ook buiten persoonlijke contacten met de behandelaar ondersteuning te bieden om die regie weer terug te pakken. Zo heeft Stichting mirro zelfhulpwebsites ontwikkeld. Het zijn er elf, voor elf verschillende thema’s. Ze zijn voor iedereen volledig gratis en anoniem toegankelijk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Psychopraktijk 4/2014 Naar de uitgave

EditorialNotes

Redactioneel