Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2013 | Uitgave 3/2013

Tandartspraktijk 3/2013

Paro-endoprobleem van element 35

Hoe Ontstaan Blokkades En Hoe Te Handelen?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2013
Auteur:
Rik van Mill
Belangrijke opmerkingen
is tandarts (Utrecht, 1982) en voert een groepspraktijk in Amstelveen. Hij heeft zich gespecialiseerd in de endodontie bij prof. dr. Clifford Ruddle in Santa Barbara, Californië. Van Mill geeft in Nederland endocursussen aan algemeen practici.
* Veel van de Amerikaanse terminologie die gebruikt wordt is bedacht door Schilder en Ruddle. Vaak is er geen goedklinkende Nederlandse vertaling. Daarom houden we ons meestal, en ook in dit artikel, aan de originele termen.
Enige maanden geleden meldde zich een patiënte bij ons op verwijzing door haar tandarts met klachten over element 35. De grootste problemen sprongen bij eerste beschouwing van de overlegde foto’s meteen in het oog: diepe distale caviteit uitgebreid tot de pulpakamer, avitale pulpa met apicale pathologie. Laten we deze casus eens nauwgezet volgen en analyseren, want er valt heel veel over op te merken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2013

Tandartspraktijk 3/2013 Naar de uitgave

Gewone- En Ongewone Patiënten

Een Grote Radiolucentie In De Onderkaak

Product Nieuws

Product Nieuws

Redactioneel

5 voor 12