Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2013 | Uitgave 3/2013

Tandartspraktijk 3/2013

De (nabije?) toekomst

Restauratieve Tandheelkunde 2.3

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2013
Auteur:
Drs. Marcel Linssen
Belangrijke opmerkingen
(doctoraal RU Utrecht in 1988 en tandartsexamen in 1989 aan de
heeft in 1991 een groepspraktijk opgezet met twee collega's. Sinds 2012 is hij werkzaam bij PRO-Rotterdam waar hij zich heeft toegelegd op uitgebreide gebitsrehabilitaties in een multidisciplinaire organisatie.nl
De in dit artikel aangehaalde literatuur is integraal te downloaden van de website van de NVVRT: www.​nvvrt.​com
De Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde (NVVRT) had professor Daniel Edelhoff uit München voor 18 januari jl. uitgenodigd om, als enige inleider, voor Nederlandse tandartsen zijn visie te geven op de restauratieve tandheelkunde na 2013. Edelhoff bleek een gedreven spreker met een zeer brede achtergrond die zijn voordrachten van die dag punctueel had voorbereid. Hij is begonnen als tandtechnicus, maar is thans hoogleraar aan de Ludwig-Maximilians- Universität waar hij zich als tandarts-klinisch onderzoeker bezighoudt met het onderzoeken van biomaterialen en nieuwe technieken, zoals intraorale scanners. De 330 aanwezigen zagen die dag veel feiten, concepten en nieuwe materialen de revue passeren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2013

Tandartspraktijk 3/2013 Naar de uitgave

Redactioneel

5 voor 12