Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Terug naar de natuur | Uitgave 8/2015

Tandartspraktijk 8/2015

Out of the box (1)

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2015
Auteur:
dr. Jappe Buijs
Belangrijke opmerkingen
Dr. Jappe Buijs specialiseerde zich na zijn afstuderen (Groningen, 2004) in de implantologie. In 2011 promoveerde hij op het proefschrift ‘Biodegradable plates and screws in oral and maxillofacial surgery’. Hij voert met het team Buijs Tandartsen praktijk in Groningen, waarbij de nadruk ligt op uitgebreide restauratieve behandelingen. Hij is erkend als implantoloog door de NVOI en als restauratief tandarts door de NVVRT.

Samenvatting

In deze rubriek tonen we casuïstiek waarbij de behandelaar een passende oplossing zocht voor een probleem (maatwerk), in plaats van het toepassen van confectietandheelkunde. Zie ook pagina 1 van dit nummer. In deze eerste aflevering: fronttandtrauma.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2015

Tandartspraktijk 8/2015 Naar de uitgave

Een vriend voor de rokende (paro)patiënt?

De e-sigaret

Tandheelkundige klachten bij duiken en vliegen

Barodontalgie: fabel of realiteit?

Gewone en ongewone patiënten

Gingivitisachtige aandoeningen