Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2020 | Uitgave 2/2020

De kunst van het kopiëren
Tandartspraktijk 2/2020

Ontdek de beeldhouwer in jezelf

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2020
Auteur:
Dien Gambon
Belangrijke opmerkingen
Dr. D.L. Gambon (RU Utrecht 1986) is tandarts-pedodontoloog te Rotterdam. Zij is werkzaam bij de CTM UMCG Expertisegroep kindertandheelkunde en is gastmedewerker op de afdeling Orale biochemie van ACTA.

Samenvatting

Het komt weinig voor dat een cursus zo praktisch is dat je met de daarin nieuwverworven kennis de volgende dag daadwerkelijk beter werk aflevert. Dit maakt de workshop ‘Ontdek de beeldhouwer in uzelf’ zo bijzonder. Ook tandartsen met jarenlange ervaring en een mooie staat van dienst waren enthousiast, met name door het ‘out of the box’-concept van deze workshop: ‘Hoe leer je kijken met je handen in de klei. Want als je niet weet wat je ziet, dan zie je het niet!’. Een kort verslag van een bijzondere ervaring.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2020

Tandartspraktijk 2/2020 Naar de uitgave

Heynick’s Hoek

Virus

OriginalPaper

Op dood spoor?

Nieuws

Nieuws