Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2014 | Product informatie | Uitgave 1/2014

Tandartspraktijk 1/2014

OmniCeram Bulk Fill werkt in de praktijk

Criteria voor een goede hechting

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
* De rubriek Productinformatie bevat informatie afkomstig van industrieën en dienstverleners op tandheelkundig gebied. De informatie heeft betrekking op nieuwe ontwikkelingen en innovaties die voor de tandheelkunde interessant kunnen zijn. De inhoud van deze informatie valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Tandarts-Praktijk en wordt verzorgd door de uitgever.
Contactpersoon voor deze rubriek is Frans Vossenaar, tel. 06-22547741. Productinformatie (800 woorden, voorzien van enkele afbeeldingen) kan worden verzonden naar <f.vossenaar@bsl.nl>.
De uitgever behoudt zich het recht voor inzendingen te bewerken, in te korten of te weigeren.
In tegenstelling tot amalgaam en glasionomeercement krimpen alle composieten tijdens de uitharding. Dit is een van de redenen waarom het absoluut noodzakelijk is composieten adhesief aan de harde tandweefsels te hechten. Alleen door een sterke en ononderbroken hechting kan het ontstaan van randspleten die op termijn tot secundaire cariës leiden, voorkomen worden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Tandartspraktijk 1/2014 Naar de uitgave

Redactioneel

Woorden en daden

ProductNotes

Product nieuws

De promotie

Bot uit een pot