Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2014 | De promotie | Uitgave 1/2014

Tandartspraktijk 1/2014

Bot uit een pot

Synthetisch cement

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
In een klinische toepassing wordt het gebruik van autoloog bot in pre-implantologische botopbouwprocedures nog altijd als de gouden standaard gezien. Het gebruik van autoloog bot vereist echter in veel gevallen dat er een tweede chirurgische wond gecreëerd moet worden om het bot te oogsten, met daaruit voortvloeiende nadelen, zoals infectierisico, pijn, et cetera.
Dit proefschrift beschrijft het onderzoek naar de mogelijkheid een synthetische botvervanger te ontwikkelen (dus zonder biologische afkomst) die bovendien klinisch makkelijk hanteerbaar is.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Tandartspraktijk 1/2014 Naar de uitgave

Feedback post

Hypertensie