Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2021 | Nieuws | Uitgave 5/2021

Huisarts en wetenschap 5/2021

Nieuws

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 5/2021
Auteur:
Huisarts en Wetenschap

Samenvatting

Ook mensen die al een SARS-CoV-2-infectie hebben doorgemaakt moeten worden gevaccineerd. Vooral bij ouderen is de natuurlijke immuniteit na een eerdere infectie te laag om voldoende te beschermen tegen herinfectie. Dat blijkt uit een grootschalig Deens onderzoek gepubliceerd in de Lancet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2021

Huisarts en wetenschap 5/2021 Naar de uitgave

Redactioneel

Testje doen?