Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-01-2018 | Nieuws | Uitgave 1/2018

Huisarts en wetenschap 1/2018

Nieuws

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 1/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen

Rectificatie

In het artikel ‘Huisartsopleiders over omgaan met evidence-based medicine’ van Helga Raghoebar-Krieger et al., dat is gepubliceerd in november 2017, is helaas een fout geslopen. Op pagina 560 bij ‘Wat is bekend?’ staat: ‘Nederlandse huisartsen, en hun opleiders, zijn nogal traag met het in de praktijk brengen van evidence-based medicine. Deze zin anders formuleren (zie toelichting).’ Dit moet vervangen worden door: ‘Nederlandse huisartsen, en hun opleiders hebben evidence-based medicine nog steeds niet optimaal geïntegreerd in hun dagelijks handelen.’
Redactie H&W

Samenvatting

Wat zijn de belangrijkste redenen om een blad ingrijpend te vernieuwen? Suggesties uit lezersonderzoek, een nieuwe, ambitieuze hoofdredacteur én een eigenaar van het blad die daar budget voor beschikbaar stelt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

Huisarts en wetenschap 1/2018 Naar de uitgave