Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Uitgave 1/2014

GZ - Psychologie 1/2014

Nieuws

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 1/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Mentalization-Based Treatment is een effectieve behandelmethode voor mensen met een borderline persoonlijkheidsstoornis, die sinds een aantal jaar in Nederland steeds meer wordt toegepast. Op diverse plekken in Nederland worden MBT-programma’s aangeboden. Vanaf half december 2013 is een register opengesteld, waarin beroepsbeoefenaren met erkende MBT-kwalificaties zich kunnen laten registreren. Het register is ingesteld door de Stichting Registratie MBT, met als doel de kwaliteit van MBT-behandelingen in Nederland te waarborgen door een onafhankelijke toets te bieden van de opleidingen, werkervaring en competenties van de behandelaars. Op de website www.register-mbt.nl vindt u alle informatie over het register en de stichting en kunt u registratie aanvragen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

GZ - Psychologie 1/2014 Naar de uitgave