Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Boek | Uitgave 1/2014

GZ - Psychologie 1/2014

Over de droom

De dromenwever - Douwe Draaisma

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 1/2014
Auteur:
Prof. Dr. J.J.L. Derksen
Belangrijke opmerkingen
Prof. Dr. J.J.L. Derksem

Samenvatting

Enkele decennia geleden zou het voor velen een angstdroom zijn geweest en voor sommigen is dat nu nog steeds het geval; voor een volle zaal – overigens tamelijk toepasselijk nog behoorlijk slaperige – masterstudenten aan de Vrije Universiteit van Brussel een recente droom beschrijven, liefst een van de afgelopen nacht. Buiten is het doorgaans regenachtig en koud als het vak psychodynamische psychotherapie in de psychologieopleiding op de agenda staat, binnen loopt de temperatuur weldra behoorlijk op.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

GZ - Psychologie 1/2014 Naar de uitgave