Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | agenda | Uitgave 10/2009

Tandartspraktijk 10/2009

Nationaal

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2009
Auteur:
   

Samenvatting

10 • Avondcursus ‘Chirurgische endodontie’. Docent: Michiel de Cleen, tandarts-endodontoloog. Chirurgische endodontie: tussen eerste keus en laatste redmiddel. Met behulp van de operatiemicroscoop is er hernieuwde interesse in de chirurgische endodontie (apexresectie) gekomen. Met speciale hulpmiddelen is een apexresectie niet langer een laatste redmiddel, maar veel meer dan in het verleden een succesvolle behandeling, zij het dan met een zeer duidelijk afgebakend indicatiegebied. In deze lezing komen indicatie én uitvoering uitgebreid aan de orde. Alles over ultrasone retrograde preparatie, MTA en flap design. Locatie: Van Hoytema Cursuscentrum, Holten. Kosten: € 100,-. Inl.: zie Hoytema

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2009

Tandartspraktijk 10/2009 Naar de uitgave

TP selectief

Traumatologie

Een gefundeerde keuze bij het opstellen van een behandelplan

Endodontie versus implantologie

TP selectiefI

implantologie