Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Vervanging van de centrale onderincisieven | Uitgave 10/2009

Tandartspraktijk 10/2009

Smalle implantaten voor het onderfront

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2009
Auteurs:
G. Bayer, F. Kistler, S. Kistler
Belangrijke opmerkingen
tandarts

Samenvatting

De groeiende vraag van de patiënt die ontbrekende gebitselementen wil laten vervangen met implantaten, beperkt zich niet meer tot een kleine exclusieve patiëntengroep. Dit betekent ook dat in een toenemend aantal gevallen de condities om te implanteren niet ideaal zijn. Toch verwachten patiënten van tandartsen dat zij tegemoet kunnen komen aan hun vraag en voor een geschikte oplossing zorgen. Ook al is de uitgangssituatie eigenlijk niet zo gunstig.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2009

Tandartspraktijk 10/2009 Naar de uitgave

Onderfrontelementen vaak lastig te behandelen

De kanaalbehandeling van onderincisieven