Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Uitgave 4/2013

Tandartspraktijk 4/2013

Kroonrand in zicht

Hoe De Kleurovergang Gelijkmatig Te Laten Verlopen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2013
Auteurs:
Ronald Mak, Thijs Risseeuw
Belangrijke opmerkingen
is mede-oprichter van het zich op het topsegment van de tandartsen richtende lab Esthetic Dental Team in Hilversum.
tandarts (ACTA 1999) en redacteur van TP, is werkzaam in het Tandheelkundig Centrum Amsterdam-Noord. Hij heeft zich gespecialiseerd in de esthetische tandheelkunde.
Mooie kroon gemaakt. Mooie kroon geplaatst. Deze past fantastisch in de rij: kleur goed, vorm perfect. Vijf jaar later klaagt de patiënt bij een controle over het donkere randje onder de kroon. Dit is dan de kleurovergang tussen de kroon en het element. De outline van een kroon komt vrijwel altijd in het zicht. Je kan deze in eerste instantie subgingivaal leggen, maar bijna altijd komt deze overgang later bloot te liggen. Is daar iets aan te doen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2013

Tandartspraktijk 4/2013 Naar de uitgave

Product Nieuws

Product Nieuws