Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Uitgave 4/2013

Tandartspraktijk 4/2013

Afrekencultuur

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2013
Auteur:
Arthur van Winsen
Belangrijke opmerkingen
studeerde filosofie en tandheelkunde. Hij voert thans een algemene praktijk in Leiden.
‘Het maken van fouten in de gezondheidszorg zal keihard worden afgestraft. Als een zorgaanbieder een fout maakt, volgt publicatie met naam en toenaam. Ziekenhuisafdelingen zullen worden gesloten als ze onder de maat presteren.’ Dit waren recentelijk de woorden van onze minister van Volksgezondheid. Het zijn draconische maatregelen van stalinistisch kaliber. Typerend voor de afrekencultuur waarin we heden ten dage leven. Gevolg is dat een dokter die één keer een grote fout maakt en voor de rest een uitmuntend arts is gebleken, zijn verdere carrière in duigen ziet vallen. Reputatieschade is in onze mediagedreven samenleving dodelijk. TP-column door Arthur van Winsen

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2013

Tandartspraktijk 4/2013 Naar de uitgave

Gewone- En Ongewone Patiënten

Tandvleespigmentaties: Altijd Verwijderen?

Product Nieuws

Product Nieuws

OriginalPaper

Kroonrand in zicht