Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2013 | Uitgave 4/2013

Tandartspraktijk 4/2013

Restaureren met een visie

Handgemodelleerd En Opgebakken Perskeramiek

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2013
Auteurs:
Stephan van der Made, dr. Jappe Buijs
Belangrijke opmerkingen
is tandtechnicus en sinds 2007 oprichter en eigenaar van Tandtechnisch laboratorium Kwalident in Beilen. In zijn laboratorium richt hij zich met name op de vervaardiging van esthetische keramische restauraties en uitgebreide gebitsrehabilitaties. www.​kwalident.​nl
is tandarts-implantoloog en werkzaam in zijn eigen praktijk in Groningen. Hij houdt zich bezig met uitgebreide esthetische gebitsrehabilities op het gebied van implantologie en kroon- en brugwerk.
De auteurs hechten eraan te vermelden dat zij geen financieel belang, direct of indirect, hebben bij de producten die zijn beschreven in dit artikel.
Tandtechniek heeft het laatste decennium sterke ontwikkelingen meegemaakt. De opkomst van CAD-CAM heeft voor veel beweging gezorgd in strategie, communicatie, opleiding en techniek binnen het laboratorium. Een belangrijke vraag is of hier een juiste weg is ingeslagen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2013

Tandartspraktijk 4/2013 Naar de uitgave

OriginalPaper

Kroonrand in zicht