Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2014 | Gelezen | Uitgave 6/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 6/2014

Jeffrey Binder & Ephi Betan (2013). Core competencies in brief dynamic psychotherapy. Becoming a highly effective and competent brief dynamic psychotherapist. New York/Londen: Routledge. 232 p., £ 26,99

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 6/2014
Auteur:
DR. Rien Van
Belangrijke opmerkingen
Dr. R. Van is opleider psychiatrie en lid van de raad van bestuur van het NPI.

Samenvatting

Jeffrey Binder, hoogleraar psychologie aan de Argosy University te Michigan, legt in zijn werk reeds lang het focus op kortdurende psychotherapie. In het samen met Ephi Betan geschreven boek Core compentencies in brief dynamic psychotherapy komt dit opnieuw tot uiting. Het boek borduurt voort op eerdere publicaties en door de gehele tekst heen is de grote onderwijskundige en supervisie-ervaring van de auteurs te bemerken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Tijdschrift voor Psychotherapie 6/2014 Naar de uitgave

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Artikelen

Inleiding