Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2006 | In de praktijk | Uitgave 12/2006

Huisarts en wetenschap 12/2006

‘Je moet de vraagstelling rustig opbouwen’

Interview met Sylvie Lo Fo Wong: Huisarts en geweld

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 12/2006
Auteur:
   

Abstract

In de serie Huisarts en geweld is de afgelopen maanden aandacht besteed aan onder meer risicogroepen en letselherkenning, alsook hulpmiddelen om de problemen ter sprake te brengen. Sylvie Lo Fo Wong, huisarts te Rotterdam, promoveert deze maand op huiselijk geweld tussen partners. Ook ontwikkelde ze een cursus waarin huisartsen gesprekstechnieken leren om huiselijk geweld aan te kaarten. In een interview vertelt ze over haar bevindingen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2006

Huisarts en wetenschap 12/2006 Naar de uitgave

Journaal

Abuis