Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2006 | Discussie | Uitgave 12/2006

Huisarts en wetenschap 12/2006

Verzet LHV en NHG tegen nieuwe functies in de eerste lijn berust op koudwatervrees

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 12/2006
Auteurs:
dr. Sjoerd Zwart, Monique Filippo
Belangrijke opmerkingen
dr. S. Zwart, huisarts te Kampen en M.E.D. Filippo, huisarts te Hilversum, beide tevens werkzaam als docent aan de Huisartsopleiding, Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijnsgeneeskunde, UMC Utrecht, Dorpsstraat 12-14, 3732 HJ De Bilt
Mogelijke belangenverstrengeling: de auteurs hebben in 2004 en 2005 meegewerkt aan de ontwikkeling en uitvoering van het curriculum van de opleiding tot Physician Assistant te Utrecht.
Dankbetuiging
We danken dr. L.G.M van Berkestijn voor het kritisch doorlezen van het manuscript.

Samenvatting

Vraag aan tien willekeurige huisartsen in Nederland of ze ooit een nurse practitioner (NP) of physician assistant (PA) in dienst zullen nemen en slechts één van hen zegt volmondig ‘ja’. De overige negen huisartsen antwoorden met een twijfelend ‘misschien’ of een afwijzend ‘nee’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2006

Huisarts en wetenschap 12/2006 Naar de uitgave