Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | In gesprek | Uitgave 6/2014

Denkbeeld 6/2014

Je kansen pakken

In gesprek met Gerard en Mark Smit

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2014
Auteur:
Hugo van Waarde
Belangrijke opmerkingen
Hugo van Waarde is adjunct-hoofdredacteur van Denkbeeld; hij is zelfstandig werkzaam als adviseur en trainer in de zorg voor mensen met dementie.

Samenvatting

Gerard Smit en zijn zoon Mark zijn beiden wetenschapper met een fascinatie voor het menselijk brein. Gerard heeft de ziekte van Alzheimer en heeft zijn leven daardoor opnieuw invulling moeten geven, Mark doet onderzoek naar de kwaliteit van leven van mensen met dementie, geïnspireerd door het voorbeeld van zijn vader.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Denkbeeld 6/2014 Naar de uitgave