Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Column | Uitgave 6/2014

Denkbeeld 6/2014

Catastrofe

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2014
Auteur:
Gerke de Boer
Belangrijke opmerkingen
Gerke de Boer is verpleegkundige; hij is zelfstandig werkzaam als trainer en coach.

Samenvatting

Het plan is om in het Alzheimer Café een thema-avond te wijden aan mensen die al op jongere leeftijd de hoofdprijs uit de noodloterij hebben getrokken: dementie. Daarvoor willen we vier echtparen uitnodigen om uit te leggen welke impact een dergelijke catastrofe heeft op het gezinsleven, de werkkring, vrienden en buren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Denkbeeld 6/2014 Naar de uitgave

Ontmoeting

De schimmen

Kleinbeeld

Happy games