Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Team in beeld | Uitgave 6/2014

Denkbeeld 6/2014

Het gekkoteam, wzc ter caele, evergem

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Het Gekkoteam is een kernteam dat is opgericht in het kader van het project ‘Een fixatievrij woonzorgcentrum’ en dat snel bijeenkomt bij een crisis- of probleemsituatie. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het team enkel problemen rond fixatie zou aanpakken, maar intussen is dit uitgebreid naar andere moeilijke situaties, zoals een conflict met familie of een geval van voedselweigering.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Denkbeeld 6/2014 Naar de uitgave