Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Lezen/kijken/zoeken | Uitgave 5/2013

TPO - De Praktijk 5/2013

Jaarcongres praktijkondersteuning

NHG-congres voor praktijkondersteuners op 31 oktober

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
De praktijkondersteuner is (bijna) niet meer weg te denken uit de huisartsenpraktijk. Het NHG is zich daar al langer van bewust en vindt het belangrijk om – naast huisartsen – ook de doelgroep praktijkondersteuners te voorzien van evidence based, bruikbare materialen en scholingen. Dat is een van de redenen dat het NHG vorig jaar mede-organisator werd van het Jaarcongres Praktijkondersteuning. Ook dit jaar organiseert het NHG samen met Bohn Stafleu van Loghum dit congres, dat zal plaatsvinden op donderdag 31 oktober 2013 in De Pijler in Lelystad.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

TPO - De Praktijk 5/2013 Naar de uitgave

Weet je dit?

Antwoorden