Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Journaal | Uitgave 5/2013

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 5/2013

Enge foto’s op sigarettenpakjes?

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2013
Auteur:
Sietsche van Gunst
Belangrijke opmerkingen
De berichten, commentaren en reacties in het Journaal richten zich op de wetenschappelijke en inhoudelijke kanten van het vak. Bijdragen van lezers zijn van harte welkom; mail deze naar tpo@nhg.org.
De teksten op verpakkingen van sigaretten zijn behoorlijk heftig. ‘Roken veroorzaakt verstopping van bloedvaten, hartaanvallen en beroertes’ is niet bepaald een boodschap waarvan ik, als ik zou roken, vrolijk zou worden. Toch schijnt dit soort teksten rokers niet aan te zetten om te stoppen. Als je ze wijst op de tekst ‘Roken is dodelijk’, luidt het weerwoord: ‘Leven ook!’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 5/2013 Naar de uitgave

Weet je dit?

Vragen